ÅRET HVOR bæredygtighed blev topprioritet

Efter godt et år med pandemi og det som nu bliver FSC Danmarks 2. digitale generalforsamling lige på trapperne, kan vi se tilbage på et år med fuld hammer på FSC, certificering, medlemskab og nye partnerskaber. 

Vores tanker går ud til alle jer, som enten har været sundhedsmæssigt eller forretningsmæssigt berørt af COVID-19. Men trods et  2020 med mange negative overskrifter, så blev 2020 også et år, hvor  vores fælles mission om  ”Forests For All Forever” oplevede enorm opbakning og fornyet energi. Vi gik gennem året med et mål om  at aflyse så lidt som muligt og formåede, synes jeg, at omsætte en stor del af det planlagte til digitale formater.  Vi afholdt endda en heldagskonference og fik sat skub i FSC Ugen 2020 med fælles, digital morgenkaffe.

Året bød også på en stor indsats for dansk certificeret skov og et særligt fokus på natur i skovbruget. Samtidig har vi har stadig fuldt fokus på vores arbejde for offentlige indkøb og så så den nye standard for projektcertificering dagens lys. Ja, faktisk blev 2020 på mange måder alligevel og på trods, et produktivt år, hvilket du kan se meget mere af i årsrapporten her.

Tak til alle som har bakket os op i året 2020. Trods afstand har vi i høj grad stadig oplevet fælleskabet og en stor ansvarsfølelse omkring bæredygtighed og FSC vokse. Og særlig tak til vores medlemmer, fordi I bakker op om os som organisation og samarbejder med os, så vi sammen og på tværs af interesser kan fremme bæredygtig brug af verdens skove. 

Søren Dürr Grue                                       Loa Dalgaard Worm 
          Direktør
                                          Direktør, strategi & udvikling